Barbour för barn

Hittade nu efteråt de här fina jackorna från Barbour/Zalando som finns på rea. Någon som vet hur de är i storlekarna 164-170 cl, om de skulle passa en stor 36:a? Annars vore det perfekt att shoppas Barbour lite billigare. Älskar nämligen kviltade jackor!! Fast det ingår inte i min budget så jag skippar det för den här gången.

Gillar speciellt den svarta eller den beige, men den röda är superfin också men kanske svårare att få att passa? Finns en jättefin grön också. En svart hade nog varit mest praktisk.

2 Comments

  1. 18 July 2012 / 06:33

    Jättesvårt att säga om barnstorlekarna verkligen passar en vuxen. Kanske? Ett annat billigare-barbourtips är England. Där ses kläderna mer som just praktiskt friluftsplagg och har inte samma snobbstämpel och dyra pris som här. En gång när jag och maken köpte jackor där “fick” vi vi Londonbiljetter i mellanskillnaden 🙂

    Nätet finns ju också därifrån, tex countryattire.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.