Nowhere

Jag gillar Elin Klings märke Nowhere som säljs hos Nelly. Enkla plagg och skor med intressanta detaljer och vettiga priser. Eftersom Elin Kling är modellång så antar jag att plaggen passar bäst på längre. Men det är så det är och ska vara, att designers gör plagg med utgångspunkt från sig själv. Själv hade jag gjort plagg för lite kortare folk och multifunktionella plagg. Och så väldigt smickrande plagg förstås, inget ålatajt. 😉

Vad hade ni gjort för typ av plagg?

2 Comments

  1. 17 July 2012 / 07:26

    Håller med om att det är riktigt snygga enkla plagg. Dessutom hyfsat bra material. Däremot undrar man ju hur de sitter på icke-modeller med tanke på att tjejen på bilden har x-small och är 177 cm lång. Jag som har small och är 160 cm lång passar knappast i vare sig byxorna eller klänningarna.

    Om jag skulle designa kläder skulle jag satsa på nåt liknande. Enkla snitt med någon snygg detalj. Basplagg i bra material o.s.v. Inga syntetskor t.ex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.