Guld & glitter samt Twitter

Jag tröttnar nog aldrig på guld och glitter till fest. Ångrar mig att jag inte slog till på ett par guldiga pumps från Vagabond för ett par år sedan. Alltid lika snyggt till fest. De på bilden ovan kommer från Miu Miu och kostar därefter…

Jag har förresten börjat Twittra igen på mitt gamla konto. Kommer aldrig igång på riktigt sist.  Försöker lära mig allt om hasch (taggar alltså) och annat som kan vara nödvändigt. 😉 Jag heter @kathes. Följ mig gärna! Twittrar ni och vad heter ni i så fall?

2 Comments

  1. 7 July 2012 / 21:02

    Jag heter 76ullrich
    Ska lägga till dig nästa gång jag är inne på twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.