Inspirerande höstmode

Suddiga iPhone-bilder, men ni kanske ser ändå? Höstkalalogen från La Redoute kom lämpligt idag när det öser ner och förmodligen blir dagsregn. Fick första stinget av höstlängtan. Jag behöver inget nytt i garderoben, jo kanske en varm och klassisk längre vinterjacka typ Fjällräven, men kan inspireras av dessa bilder. Jag vill plocka fram mina strumpbyxor från Falke, boots från La Redoute som jag köpt tidigare år och de från Hope samt mina pumps i svart, nougat och grönt från Vagabond. Jag vill också plocka fram min mockajacka i MC-modell och min svarta skinnjacka från Josefssons. Mörka jeans från Gina Tricot, snygga långärmade skjortor i slinkiga material (har en vit från Whyred och en tomatröd med volanger från Vero Moda). Enkel, kort och svart klänning från H&M Divided och lite smått lyxiga sjalar och halsdukar från Missoni, Dagmar och Alice & Sens. Det är i så fall en löskrage jag skulle vilja ha, och La Redoute kommer att få in fina från 99 kr. Inget finns på hemsidan än.

Jag njuter av sommaren, det gör jag, men hösten är banne mig mysigast! Kan tycka det särskilt nu eftersom ena benet är fullt av myggstick som kliar helvetiskt. Jag har lärt stora sonen att inte klia på dem men själv kan jag inte låta bli. Han är på mig med tips för att jag ska sluta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.