Stylistkurs & Vad vill Du göra?

Blev jättesugen själv när jag hörde om den här 2-dagarskursen på Beckmans i Stockholm. Finns ju inga stylistutbildningar eller roliga kurser i södra Sverige. Men för er som bor nära och har 7500 kr över så…

Det är så mycket jag vill göra så jag inte vet var jag ska börja. Jag var mycket mindre velig som tonåring men å andra sidan var tiden oändlig då. När jag gick i sexan började jag träffa på kemiska beteckningar och då var jag fast. Längtade i två år efter att äntligen få börja läsa kemi i åttan. 🙂

Nu går tankarna kring att kanske jobba 50% med kemi/mikrobiologi när tvillingarna börjar på dagis om ett år (något omöjligt efter det mest är få 100%-tjänster som finns) men innan dess kanske jag vill gå en makeuputbildning, hitta ett kul extrajobb, starta ett projekt med den här snyggingen, starta en tidning (!) eller kanske skriva för en, göra en egen hudvårdsserie,  kampanja för en webbutik och så vidare i all oändlighet.

Vad vill Du göra? För du glömmer väl inte att ställa dig den viktiga frågan då och då för att känna av magkänslan bland allt brus? Skitviktigt!!

7 Comments

 1. Carolina
  27 June 2012 / 06:18

  Jag har fått mitt drömjobb på en fantastisk gymnasieskola som gymnasielärare så nu känn det som om jag vill bli gammal där 🙂

 2. Nettan
  27 June 2012 / 07:54

  Den frågan ställer jag mig ofta nuförtiden. Jag har en ganska lång högskoleutbildning (och en massa studielån!) bakom mig, men börjar känna att yrket inte var som jag tänkte mig. Så nu är jag sugen på att bli bagare tror jag. Gäller bara att tänka till där för man blir ju dömd till att gå upp mitt i natten under resten av yrkeslivet…

 3. Anna
  27 June 2012 / 08:30

  Hej Käthe! Tack för en trevlig blogg. Tänkte höra med dig om du kunde tipsa om snygga väskor under 1000 kronor. Mvh Anna

 4. /carina
  27 June 2012 / 08:36

  Bra fråga! Det ska jag tänka lite på under semestern. Jag ska fundera på hur jag ska få mer tid att skriva, utveckla läromedel och sy. Får väl sluta sova, eller nå´t.

 5. 27 June 2012 / 09:28

  Vad mycket bra idéer du har 🙂 Jag kommer också på mycket jag vill göra, problemet med mig är att jag aldrig har energi att genomföra/slutföra mina tankeprojekt. Jag har faktiskt starta flera webbutiker som jag avslutat i samma stund jag skaffat f-skatt…
  Om jag ändå kunde välja så skulle jag vilja syssla med make up eller inredning, eller gärna bli tapetsör eller skomakare.

 6. 29 June 2012 / 22:50

  Vilket bra inlägg! Skönt också att någon som är vuxen på riktigt (har barn) också har sådana funderingar som jag (som fortfarande pluggar)

 7. 30 June 2012 / 22:06

  FÖRFATTARE. Jobbar lite smått på det men ska ta och kavla upp ärmarna och jobba mycket på det i sommar är min tanke för jag och min sambo ska vara hemma båda två med vår lilla kille som blir ett år om ett par veckor! Borde gå att få loss lite mer tid och ork då.

  Jättebra att fråga sig själv ibland om man har det liv man vill ha och om inte, komma fram till vad man vill och hur man ska komma dit.

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.