Alla reor har startat

Ja, så skulle man kunna sammanfatta det. 🙂 Gina Tricot startade idag med 50% rabatt. Tips är att spana in favoritplagg innan rean startar och inte bara köpa för att det är rea. Särskilt reor hos billiga kedjor bör man “akta sig” för. Det är lätt hänt att man kommer hem med plagg bara för att det var så billigt, plagg som man sedan inte använder. Och då blir det dyrt.

P.S. Att det blir lite mindre bloggande just nu beror på att det är fullt upp här hemma. Alltså mer än vanligt. 😉 Stora sonen fyller åtta år imorgon, sambon är inne och jobbar då och då under semestern och jag håller på att sälja ett aktiebolag.

1 Comment

  1. Anna O
    25 June 2012 / 18:15

    Skrattade lite för mig själv när jag läste: “och jag håller på att sälja ett aktiebolag”… Lät liksom som om du gör det varje dag och att det är vardagsmat för dig! :-). Det kanske det är med, men för mig lät det spännande och exotiskt :-). Är ju själv “bara” en vanlig IVA-syrra! ;-). Mycket stolt sådan visserligen men ändå… Gud vad jag svamlar, nu är jag klar! :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.