Senaste status

Besöket på vårdcentralen gick bra! Hektor var rosslig i luftrören men snabbsänkan var OK. Bådas öron var opåverkade (skönt) men Chloes snabbsänka gav lite utslag, vad det beror på vet vi inte, så vi skulle avvakta några dagar. Jag fortsätter att amma på lite extra.

Då sambon har semester hann jag mot alla odds att göra inkokt lax, egen müsli, köttbullar till midsommarhelgen, liten tårtbotten på tre ägg till midsommartårtan och köttfärssås att frysa in. Mycket nöjd! Ikväll ska jag klicka hem fler presenter till stora sonen som fyller år i nästa vecka.

På tal om semester är ordet något missvisande. 😉 Vi ska försöka hinna med några mindre lokala äventyr på förmiddagarna ibland, annars är det de vardagliga rutinerna som måste klaffa, ja ni vet, simskola, mat, disk i massor, tvätt, bad, nattning, plocka undan, städa, leka med och jaga ettåringar och få lite sömn. Träna glömde jag att nämna, det är ju livsviktigt, det prioriterar jag före städning. 😉

Ska ni göra något på er semester?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.