Alvedon på löpande band

Tittar snabbt in här. Tvillingarna har feber och det har inte varit lätt att hålla reda på när det är dags för nästa Alvedon. Nästa gång får det bli journalskrivning här hemma. 🙂 Hektor ligger en dag back men Chloé verkar lite bättre idag. Skönt när man inte behöver ha superkoll på febern hela tiden. Jag och tvillingarna är förstås hemma idag och stora sonen valde att ta med mormor på skolavslutningen. Vi har stora förhoppningar om att kunna gå på fest (utan barn) imorgon trots allt. Jag tror det hade varit bra att komma iväg i alla fall några timmar.

Har några fina smågrejer att visa upp. Ska försöka ta mobilbilder under dagen.

Trevlig fredag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.