Födelsedagsfikat

Vi började på gammalt traditionellt vis med födelsedagsfika vid tre. Jag tycker den tiden funkar väldigt bra när man har små barn. Min fina släkt inklusive kusiner och nästkusin var här och gratulerade med fina presenter och kort. Sambons släkt har inte riktigt förstått det här med födelsedagar, men det är en annan historia. 😉

Mina cupcakes kommer jag inte att lägga ut recept på för jag tycker cupcakes är så överskattade. Förstår faktiskt inte grejen. Lite kladd på en muffins. Då äter jag hellre svenska muffins med t.ex. rabarber (inte de stora amrikanska).

Tårtorna var mina första av den här sorten och jag gillade den gröna med kakaobotten bäst. Den vita var den första jag gjorde så lagerna blev ojämna bl. a. på för stabbig mousse, men det är något jag rättade till när jag gjorde den gröna. Kan tänka mig att göra om den gröna med kakaobotten, hallonmousse, dumlefluff och chokladsmörkräm igen, så receptlänkar samt tips kommer i ett annat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.