Kanske en ny hobby?

20120607-202800.jpg

Är så pirrig i magen på ett sådant barnsligt härligt vis. Imorgon är det dags att montera tårtorna. I kylen står hallonmoussen klar och fluff av dumle och vit choklad ska vispas imorgon.

Recept på fluff: Värm 3 dl grädde (får ej koka!!) och låt ca 180 g choklad av valfri sort smälta däri. Häll upp i skål och låt svalna och stå i kylen till dagen efter. Vispa till en fluffig kräm. Ska räcka till ett lager i en tårta.

Imorgon är det dags att vispa. Det är väl där det kan skära sig, bokstavligen talat. *hehe* Men jag återkommer med hur dumlefluffen och vit chokladfluffen blev.

P.S. Lyckas jag med denna nya hobby blir det en jordgubbs- och rabarbermoussetårta med ljusa vaniljbottnar till midsommar dekorerad med glasskräm (om den funkar att spritsa) och färska jordgubbar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.