Ännu mindre sol i sommar

Har ni sett den här mannen? Vänstersidan har varit mer i solen än högersidan. Visst blir man inspirerad av att använda solskydd mer frekvent och effektivt?

3 Comments

 1. Eva Magnusson
  5 June 2012 / 21:09

  Usch, detta ger mig verkligen en tankeställare.

 2. ida
  6 June 2012 / 05:46

  Förstår inte riktigt artikeln, men han har väl någon form av sjukdom som även påverkat? Eller går den hand i hand med strålarna? Hur som, toppen om folk i allmänhet blir mer medvetna om solandets risker för hälsan. Tycker personligen att alla solarier borde bommas igen, helst igår! Vill inte vara off topic, men jag kan inte låta bli att fundera på hur det vore om man kunde lägga samma fokus på rökning som på solning. Solen HAR ändå en del positiva effekter, rökningrn har NOLL! Blir så ledsen av att så många unga börjar röka, att så många “gamla” fortsätter, och att man varje dag blir utsatt för passiv rökning. Vore fantastiskt om rökning kunde förbjudas på perronger och vid busshållplatser. Men det får man ju knappt yttra sig om, för då bedriver man sån häxjakt på rökarna ;). Förlåt, jag var bara tvungen!

 3. Jessica i Malmö
  6 June 2012 / 09:56

  Vad jag förstår av artikeln så hade solfaktor inte hjälpt i detta fallet då få solkrämer skyddar mot de strålar som tränger genom glas. Man har ju trott att dessa varit ofarliga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.