Måndagsfluffig

Fullt upp i helgen och nu är det måndag. Har (nästan) bara tårtor, tårtfyllningar, spackel, olika smakkombinationer (funderar på dumlefluff, citronmousse, passionsfruktsmousse, hallonmousse, vit chokladfluff – två av smakerna i vardera tårta) val av färg på marsipanen och dekorationer i huvudet. Planen ser ut så här: baka cupcakes på onsdag (hela familjen lediga då), göra spackel, mousse och fluff på torsdag, vispa upp fluff och fylla tårtorna på fredag, spackla och lägga på marsipan på lördag och förvara dem i kyl utan lock. Jajamän, jag har läst på kan ni tro. Det svåra är väl att få till det i verkligheten och det kanske är lite dumt att göra tårtor att bjuda på som man inte gjort tidigare. Men å andra sidan gillar jag utmaningar. 😉

Nu blir det duschen!!

2 Comments

  1. Eva Magnusson
    4 June 2012 / 18:11

    Vad du är arbetsam! Förstår inte hur du orkar. /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.