Sommarträning

I morse på gymmet kände jag att jag hade mer att ge. Inte bra! Är sugen på att komma i grym sommarform så jag ska ladda med mer protein, dra ner på amningen, lyfta tyngre med färre repetitioner och göra plankor både morgon och kväll. Hoppas på fina resultat! 😉

Cardio kör jag faktiskt inte alls, om man inte räknar med uppvärmningen på motionscykeln ca 10 minuter innan träning.

4 Comments

  1. Lotta
    26 May 2012 / 18:22

    Kanske komplettera med lite jogging!?

  2. 26 May 2012 / 18:48

    Bra jobbat Käthe 😉 Jag tycker redan du är i jättefin form men visst är det kul att se hur kroppen utvecklas.
    Hejja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.