Angående annonser

Jag har beslutat mig för att bara ta in annonser som passar min blogg, som den nya överst på sidan från Brallis. Känns extra kul att just Brallis annonserar här då jag beställt därifrån flera gånger och varit mycket nöjd med produkter och de snabba leveranserna.

Jag tar självklart också emot annonser som gäller kläder, skor och accessoarer. Andra annonser som skulle kunna passa är t.ex. tidningar, träning, barnkläder, mat och inredning. D.v.s. andra ämnen jag bloggar om ibland.

Jag tycker verkligen att det är jättetrevligt med samarbeten i form av tävlingar då och då men föredrar rena uppdrag mot betalning (fr o m juli) eller annonser så att jag kan ägna min tid åt bloggen. Är inte ett dugg intresserad av att få t.ex. 10% i rabatt mot att jag bloggar om en webbutik. I så fall får det vara en rabattkod som läsarna kan få ta del av.

Ja, det var lite allmän info till alla som läser och det känns bra att jag fick klargjort det jag ville. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.