Här är baddräkten

Hann inte ta en bild ikväll innan det blev för mörkt så här kommer “min egen” bild från i morse. Toarullen är bortklippt. 😉 Det jag gillar mad baddräkten från H&M är att den är öppen i sidorna men döljer samtidigt ev. skavanker på magen. I mitt fall en inte så kul navel. Jag kan tänka mig att den lika effektivt döljer löst skinn och bristningar. Volangerna framtill gör också så att ev. putighet av magen förvillas. Kanon!

P.S. Utan bh/bh-topp blir den mer öppen så ev. kommer jag att använda en svart bikinitopp under.

Uppdaterat!
Sådär ja, en bild utan bh. Inte så farligt som jag trodde. Nu släpper jag baddräktsjakten.

7 Comments

 1. 21 May 2012 / 21:59

  Riktigt snygg! Väldigt lik den som finns hos Gina Tricot som jag är lite sugen på att prova i vitt.

  • 22 May 2012 / 21:39

   Den är jättesnygg, jag är också sugen att pröva den. 🙂

 2. 21 May 2012 / 22:25

  Det är inte många som kan bära en sådan baddräkt, du är jättefin i den. Vilken kropp du har Käthe, wow!

 3. 23 May 2012 / 20:43

  Så fin, och du kan verkligen bära upp den!

 4. Mita
  24 May 2012 / 19:55

  Hade jag din kropp skulle jag också köpa den…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.