Grönt är skönt!

En skön  och grön årstid vi befinner oss mitt i. Grönt är fint på kläder också. Hade inte haft något emot den till viss del gröna sjalen från Missoni/Net-a-Porter och de gröna jeansshortsen från Miinto.

Är det förresten någon som vet varför det är så svårt att hitta gröna denimplagg? Det hade passat mig bättre än allt blått. När det gäller färgrådgivning eller -analys så handlar det inte om att tro på det eller ej, för min del. När man fått sitta osminkad med olika färger framför sig är det som en aha-upplevelse. Det innebär inte att jag alltid väljer rätt färg, för det gör jag inte, men jag vet varför jag ser snyggare ut i vissa färger och mer sliten ut i andra eller som en gris i ljusrosa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.