Fynda på oväntade ställen

Här är en kimono från H&M. Den finns bland badkläderna fast kan bli hur festfin som helst en kväll med vita jeans och klackar samt en stor kuvertväska i metallic. Till vardags med slitna jeansshorts och sandaler.

Det är faktiskt ett inte så dumt knep att kolla efter kläder och accessoarer på oväntade avdelningar. Andra tips är herravdelningen och barnavdelningen. Herravdelningarna brukar ha lyxigare textilier till bra priser och på barnavdelningen går det att fynda rymligare plagg som linnen och klänningar. Eller underdelar om du drar allra minsta storleken och är kort.

Vilka är dina “oväntade” tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.