Så använder jag min färgkarta

20120515-202413.jpg

Så här använder jag min färgkarta jag fick efter färgrådgivningen. Färgen på plagget, eller läppstiftet i det här fallet, behöver inte exakt stämma överens men det ska harmoniera.

Vad tycker ni – har läppstiftet en flörtig varm färg eller ej?

6 Comments

 1. Cissi
  15 May 2012 / 21:43

  Oh jag tror inte på sånt där! För det första ser nästan alla bäst ut i kalla nyanser i mina ögon, och för det andra tycker jag att man ska “få” ta på sig preciiis vilken nyans som helst utan att känna att, ops, nu gjorde jag fel. Mode för mig är att våga ta ut svängarna! Fast jag hade naturligtvis dött för din rätt att följa färgskalan vår till punkt & pricka ;-).
  Du är snygg, piffig & genomtänkt i din stil hur som helst och jag läser varenda dag!
  Kram

 2. Carro
  16 May 2012 / 06:30

  Stämmer verkligen överens (läppstift med kartan)

  • 19 May 2012 / 20:56

   Tycklte jag med, men så prövade jag stiftet och det visade sig vara kallt. Så lurad man kan bli. 🙂

 3. 16 May 2012 / 12:08

  Bra Käthe, vad roligt att se att du använder kartan på rätt sätt. Det är precis så som du ska göra, det säger jag även till mina andra kunder… och till slut så kan man sina färger och dras automatiskt till de färger som gör att vi strålar 🙂

  Kram

  bernadi.se/blogg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.