Firat!

Vi började fira pappa vid tretiden i eftermiddags med tårta som jag beställde från Skicka Tårta (mycket smidigt!), hembakade rabarbermuffins som jag och stora sonen gjorde strax efter lunch och daimbullar som jag sambon hämtade ut idag (de låg i ett stort fint hjärta, pressutskick). Jag trodde inte bullarna skulle vara så goda som det var, men de var gott “chokladiga”. Vi åkte hem vid tiotiden redan men var då rejält trötta hela familjen. Det tar på krafterna att vara på 74-årskalas med kvällströtta tvillingar som ska undersöka precis allt. 😉

Alla barn sover och vi har ätit den obligatoriska kesellan sent ikväll. Nu hoppas jag på en god natts sömn. Om så sker, vill jag träna på gym, veckostäda och göra ett storkok inför veckan.

2 Comments

  1. Mita
    13 May 2012 / 13:49

    Mums!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.