Städning & träningsvärk

Rubriken sammanfattar fint min dag. Det var himla skönt att få städat, rensade bland annat i skafferiet och fick in alla miljontals, känns det som, barnmatsburkar.

Vid träningen igår började jag med benen efter uppvärmningen och det har medfört att jag haft en kolossal träningsvärk i benen hela dagen lång. Tänk att små justeringar kan göra sådan skillnad. Jag börjar i vanliga fall med armarna men ska köra tvärtom i någon månad eller kanske två innan jag byter igen.

Nu ska jag leta efter nya recept på nätet samtidigt som jag dricker te. Har en hel laxsida i kylen och en kalkonfilé som ska bli de närmaste dagarnas middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.