Fredagens outfit


? T-shirt, YSL
? Byxor, H&M Divided
? Espadrillos, Missoni

Så här såg dagens ut från början innan jag blev tvingad att byta till strumpor och Converse. Dagen har bjudit på en promenad med vagnen, fika ute med mamma och alla barnen (Favorit Hallon från Hemglass är hur god som helst!), dammsugning av kök och halva hallen, pizzabakning och läggning av barn. Känslan när alla barnen sover och jag dricker grönt te och äter kesella med hallon och mandlar samtidigt som jag bloggar är obetalbar – då är jag totalt relaxad, d.v.s. just precis nu. 🙂

Jag har förberett träningskläderna inför morgonens träningspass så att jag hinner träna innan lunch och loppis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.