Kan man träna ihop delade magmuskler eller ej?

Enligt kirurg och personlig tränare (som var dum nog och träna mage med delade muskler med situps) i programmet Skönhetsbubblan går det inte men enligt Olga Rönnberg är det trams att göra operation eftersom det går att träna ihop dem (dock ej träna bort navelbråck). Jag plankar på själv och visst har det gett resultat om jag jämför med bilder från starten. Jag tänker fortsätta att planka för att se hur bra det kan bli. Det brukar alltid löna sig med envishet och hårt arbete, inte sant? Om inte direkt så efter ett tag.

Vad har ni för erfarenhet och åsikter kring detta?

4 Comments

  1. Elin
    2 May 2012 / 22:00

    Jag tror på att magmusklerna kan gå ihop på en del, men verkligen inte alla. Jag har sett för många vältränade som det inte fungerat för, och det alla kirurger säger om att många behöver sy ihop musklerna är nog inte bara lögn 🙂

    • 6 May 2012 / 20:33

      Jag tror absolut inte att det är lögn i alla fall, men jag tror det finns jättestor okunskap hur man tränar upp tin bål efter graviditet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.