Bra hårinpackning

Testade Redken All Soft Heavy Cream i förmiddags och tycker att håret blev lite bättre. Lite mjukare och lite mindre frissigt men samtidigt inte så tungt. Jag brukar alltid gå tillbaka till Matrix inpackning Sleek Look men det är möjligt att jag fastnat för denna nu. Ett plus att den är så dryg, men med det priset så… Min kommer från Bubbleroom men den säljs hos ett flertal webbutiker (se t.ex. under kategorin Skönhet i menyn till vänster).

Vilken är er favoritinpackning?

1 Comment

  1. 2 May 2012 / 06:05

    Alla från Redken är mina favoriter. Sen använder jag en maccademiainpackning nu och den är grym! När mitt hår var långt hade jag den där redkeninpackningen som balsam ha ha ha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.