Sommarvärme

Dricker te och ska snart göra plankor (har slarvat med dem den senaste tiden så jag har träningsvärk efter att ha börjat igen för två dagar sedan). Hallonen tinar i rumstemperatur för att bli lagom upptinade till kesellan.

Vi satt ute och grillade korv med mina föräldrar sen eftermiddag/kväll och efteråt åt vi rabarberpaj med marängtäcke. Helt ljuvligt sommarväder och imorgon ska det bli varmt igen. Jag njuter och tankar energi!!

När det gäller grillning i sommar får det bli mycket korv av två anledningar. Vi kommer inte att hinna fixa tillbehör och greja som vanligt med två barn på ett år som samtidigt ska passas plus att korv och bröd kan ätas sittandes, ståendes och gåendes. Insåg det idag när vi grillade för första gången i år. Utan mina föräldrar som såg till dem hade det nog inte blivit någon korv heller annars. *haha* Nä, men vi ska nog öva upp oss. 😉

Vad har ni gjort idag?

1 Comment

  1. Anna O
    1 May 2012 / 08:35

    Var och tittade på Valborgsmässoeld och Tyra var väldigt fascinerad av elden! Det hölls tal och så sjöng vi in våren. Mycket trevligt! Blir så sugen på att grilla nu. Håller med om att korv är bäst att grilla när man har små vildar hemma….. Och jag har ju bara en att hålla reda på, men det räcker :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.