Fredagens outfit

God kväll! Alla barn sover och sambon står i köket och fixar disken. Perfekt och som det ska vara! 🙂 Nu har jag sköna byxor från Odd Molly, som vanligt om kvällarna, men innan idag hade jag på mig en svart t-shirt från Acne, vindjacka från H&M, begoniarosa byxor från Whiite och svarta Converse.

Jag ska spana in desserter som kan passa på Valborgsmässoafton. Imorgon ser jag fram emot att städa och sedan rensa ut en del i garderoben. Jag dokumenterar med mobilen.

2 Comments

  1. Spickesill
    28 April 2012 / 08:34

    Bloppis kanske?

  2. Carro
    28 April 2012 / 09:28

    Har du några erfarenheter av heppo.se el brandos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.