Fredagens outfit

I natt var jag frusen efter att ha nattat/ammat Chloé som var pigg som en lärka så jag drog på mig rejält med täcken och filtar vid fyrasnåret. Vaknade genomsvettig, trött och seg vid sjutiden men lyckades mota sömnigheten under hela dagen med en snabb morgondusch, lite mer ögonmakeup än vanligt, mycket kaffe och cappuccino, hallonpaj, vårsol och shopping.

Jag tog på mig bekväma kläder och skor då jag misstänkte att vi skulle gå en hel del idag; tunika från Odd Molly, jeans från Acne och skor från Converse. Smyckesfavoriterna på; klocka från Armani, halsband från Disney Couture och armband från Littmarck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.