Onsdagens outfit

Idag har jag på mig tröja från Hunkydory, korta byxor från H&M Divided, zebrastrumpor från Happy Socks och svarta Converse. Tröjan är min favorit och jag önskar jag hade flera på lager att ta fram efter hand som de slits ut.

Sambon fyller 40 år idag så jag tänkte svänga ihop en blåbärspaj till ikväll. Ni har inte något riktigt smaskigt recept på lager?

2 Comments

  1. /carina
    18 April 2012 / 14:28

    När jag snabbt skulle köra mannen till tåget i morse, sa dottern: “Mamma, om du varit kändis och blivit fotograferad i de där kläderna, skulle det stå dagens värsta out-fit, eller nej, “veckans värsta out-fit” . Men jag bytte faktiskt om sedan och fick då godkänt av den kritiska dottern. Hon gick t o m med på att träffa mig på sta´n efter skolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.