Celluliter

Jaha, nu har jag varit på cellulitjakt också, men jag tycker inte jag hittar så jättemycket apelsinhud. I vilket fall så håller jag med er, skulle jag ha haft mycket så skulle jag nog använda shorts till bara ben i alla fall. Celluliter är nog en av de “defekter” som jag inte bryr mig om, stör mig inte varken på mig själv eller andra.

En annan sak jag inte heller har något emot är naturliga bröst med snyggt häng. Tycker (på riktigt!) att det är så mycket snyggare än strama silikonbröst. Men smaken är som baken, med eller utan celluliter och häng. 🙂

4 Comments

 1. 16 April 2012 / 08:14

  Skönt med din inställning. Jag läste i något inlägg tidigare ang. de vita shortsen hur hemskt det var med celluliter. Jag har både åderbråck och celluliter och har alltid mått dåligt över det. Jag tränar en hel del men i och med att det är genetiskt så är det svårt att göra något åt det. Jag har nu slutat bry mig om detta då det finns värre saker att oroa sig över. Jag använder shorts ändå och ingen ska behöva känna att man måste undvika plagg p.g.a. hur kroppen är.

  Håller även med om silikonbröst. Naturligt är mycket snyggare. 🙂

 2. vivi
  16 April 2012 / 08:40

  Jaaa, vad glad jag blir över vad du säger om bröst. Jag tycker precis som du men verkar vara lite ensam om det faktiskt. Min största skräck är att vakna upp en dag med Victoria Beckham-bröst som ser alldeles stenhårda ut. Nu händer ju inte sådant över en natt som tur är….:)

 3. jenny
  16 April 2012 / 14:16

  Åh, så glad jag blir. Jag har celluliter som jag har komplex för. Men ditt inlägg gjorde att fick lite mindre komplex 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.