Rapport om åderbråck

Angående det här inlägget så kan jag meddela att jag inte hittade något åderbråck av dignitet så jag kan fortsätta att köpa shorts (om jag hade behövt). Tydligen så är celluliter värre enligt läsaren Carolina så jag får kontrollera detta också så får jag återkomma med om hur det går. 🙂

Trevlig lördagkväll!!

3 Comments

 1. B-M
  15 April 2012 / 11:38

  Har nog både celluliter och åderbråck….men tänker ha shorts ändå.

 2. 15 April 2012 / 18:46

  Jag har massa celluliter, varför ska man inte få lov att ha shorts för det? Varför ska celluliter över huvud taget ses som “hemskt” när 90 % av alla kvinnor har det. Käthe du har säkert inga celluliter men även om du hade det så ska du köra på shorts för du har ju världens snyggaste ben!

 3. Anna O
  15 April 2012 / 18:53

  Åderbråck tror jag inte jag har men celluliter, jajamensan! Men har shorts och korta kjolar ändå. Sådetså :-)! Håller med Ellie i frågan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.