Senaste tidens outfit

Så här har jag sett ut den senaste tiden. Jag bara längtar tills det går att använda alla vår- och sommarkläder inklusive skor för jag är så nöjd med min garderobsmix nu. 🙂 Och de flesta av mina outfits jag har i huvudet består av bara ben och det är lite svårt i denna vårkyla. Men en bra BUS i budgetklassen har jag hittat. Mer om den sen.

1 Comment

  1. Anna L
    10 April 2012 / 22:19

    Om man får önska inlägg, så önskar jag ett där du beskrivet det totala BUS-genomförandet (benen), dvs från ev. skrubb eller vad du eventuellt gör för att förbereda.
    Jag har väldigt torra ben efter vintern och undrar hur jag kan förbereda dem, sas, för att inte en BUS:ning ska bli alldeles fläckig. Barnoljeinpackning kanske? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.