Gårdagens

Jag hann inte ta mer än den här bilden igår så det får bli den som publiceras som dagens outfit. Jag valde till slut den ärmlösa blusen från Gina Tricot (kommer att bli en ny favorit!), ankelkorta byxor från H&M Divided och svarta boots från Hope. Smycken jag hade var mitt rosetthalsband från Disney Couture, klocka från Armani och armband från Littmarck. Ute blev det min bruna väska från Marc by Marc Jacobs, taupefärgad kofta från Dagmar, svart ullkappa från La Redoute, mössa från Gina Tricot (som jag blev av med men som hittades igen av våra vänner vi var ute med) och slutligen en sjal från Fransa.

Jag hade det riktigt trevligt igår! Tur vi har mina föräldrar som ställer upp med barnpassning titt som tätt!

Till dig som undrade var jag hade köpt sjalen: Den finns att klicka hem hos Bubbleroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.