Påskbuffé

Jag söker efter trevliga påskrecept och har hittat bl.a. på Hemmets Journal men vill ha fler tips. Det är tänkt att kunna serveras på fredag kväll när hela familjen är hemma och på lördag vid lunchtid när mina föräldrar kommer.

Självklart blir det kokta ägg som halveras och piffas till med röd rom samt sill. Köpte två burkar med någon kändiskock på så det borde båda gott – den ena smaken var lime och vodka. Jag har också köpt hem prinskorvar, frysta räkor som ska tinas, räksallad, gravad lax och marsipan som ska bli chokladdoppade ägg. Sedan är jag sugen på att göra matjessilltårta (men har tyvärr tappat bort receptet) och någon trevlig påskbakelse. Funderar på rulltårta som bas med vaniljgrädde och en halv persika på toppen om inget kul recept dyker upp.

Vad har ni på påskbordet?

2 Comments

  1. Camilla
    4 April 2012 / 05:17

    Den där med lime och vodka är väldigt god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.