Känslan

Att ha gått en skön runda med barnvagnen på lunchen, tränat i eftermiddag, ätit en av favoriträtterna – kyckling med ugnsbakade rotfrukter och en kall crème fraîche-sås, hunnit tvätta specialtvättar, färga klänningen och att höra fågelkvitter åtta på kvällen samtidigt som jag ammar nybadade bebisar till sömns. Underbart är vad det är! Ja, det är träningsendorfinerna som talar. 🙂

2 Comments

  1. Magdalena
    29 March 2012 / 19:56

    Det är helt underbart att våren har kommit och har kommit igång med mina powerwalk :). Får sån energi i kroppen efter varit ute flera timmar. På 9 månader har jag nu klarat gå ner 28kg och starkare än någonsin 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.