Borttagen eller slutsåld

Nu är kjolen borta. Var det fler än jag som klickade hem en? Jag beställde en i S och en i M för den verkade gå högt upp i midjan. Är i och med det inte helt säker på att den kjolmodellen sitter fint på mig men det är ju värt att testa.

2 Comments

  1. Lina
    27 March 2012 / 07:42

    Yes! Lyckades också fynda :). Tack för tipset!

  2. Louise
    27 March 2012 / 12:39

    Hej Käthe! Jag beställde kjolen efter ditt tips, men fick nu ett mail om att min order var annullerad och att kjolen var slut i lager. Jag beställde och betalade igår. Har detta hänt dig eller någon annan? Tror att bubbleroom insåg sitt misstag och valde att åtgärda det så här, tycker att de borde stå sitt kast..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.