Vitt vitt vitt

Jag ser verkligen fram emot att använda vita outfits i vår och sommar, eller offwhite som det blir för min del. Jag tycker att Gina Tricot (har bl.a. fått in ärmlösa blusar, blus utan axelparti, vita kjolar och en jättesnygg vit väst i skinnimitation som jag önskar fanns i offwhite) och H&M (är väldigt förtjust i väskan) har snygga och prisvärda kläder.

Vad tycker ni om mina kängor från La Redoute? Jag älskar dem!! Perfekta när man ska jaga 1-åringar till sommaren men ändå vill vara vitklädd och fotpiffig. Så fick jag in den sportiga trenden också. Två flugor i en smäll.

 

10 Comments

 1. 23 March 2012 / 09:23

  Det är snyggt med vitt!

 2. Jennie
  23 March 2012 / 13:21

  Jag gillar den ärmlösa blusen. En måste jag införskaffa, det lutar åt den i färgen “ice”.

 3. Snövit
  23 March 2012 / 16:53

  Jättesnygga vita kläder! Vad ska man ha under dessa underbara genomskinliga plagg? Bara BH? Även på en 40-årig 3-barns mamma??

  • 25 March 2012 / 21:19

   Man kan ju alltid testa. 🙂 Annars tänker jag mig ett vitt spagetti-linne t.ex. under den vita ärmlösa.

 4. Ewa
  24 March 2012 / 14:52

  De vita kängorna var verkligen snygga! Precis vad jag letar efter så jag tackar så mycket för tipset!

 5. Lovisa
  24 March 2012 / 22:15

  Jag gillar kavajen från H&M! Skorna påminner för mycket om mina första skor som jag hade när jag var bebis, haha.. förlåååt men det är det första som ploppar upp i skallen när jag ser dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.