Tre säkra tecken

20120322-142421.jpg

På att det är vår; Converse, påskliljor och min bruna secondhandinköpta väska från Marc by Marc Jacobs.

2 Comments

  1. 22 March 2012 / 15:10

    Hej jag heter Drilona och jag kommer inför ett tidningsprojekt som jag har i svenskan intervjua någon om vår och sommar mode 2012 . Jag hoppas att du kommer svara och på detta sätt även promota din blogg till 600 personer. Jag har bara ett par frågor och det skulle passa dig perfekt eftersom du jobbade på tidningen Amelia 🙂 Om du är intresserad så kan du se på mitt mail som jag har skickat till dig ! 🙂

    • 25 March 2012 / 21:20

      Har svarat men hinner tyvärr inte besvara alla frågor till imorgon. Blir det för sent då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.