Testar Marni

Sådär ser en nyputsad spegel ut. Ja, bättre än så blir det faktiskt inte när jag putsar. Fönsterputsning (och speglar) samt strykning är inte mina starkare sidor. Men jag är en jäkel på att shoppa kläder. 🙂

Marni, Marni, Marni…Testade de tre byxorna och några olika toppar och kom fram till att jag inte ser klok ut i byxorna hur mycket jag än försöker intala mig att de duger. Linnet som går i offwhite och brunt är dock inte så tokigt instoppat i kjol eller byxor så det behåller jag. Kanske lite stort men det funkar. Så tips till er som ska shoppa Marni hos H&M är att gå ner i storlek.

2 Comments

  1. 23 March 2012 / 20:50

    En sak som jag tycker funkar bra om man vill undvika att det lämnar såna fläckar efter att man putsat fönster/speglar är att torka torrt med tidningspapper. Det blir bokstavligt talat spegelblankt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.