Tisdagens outfit

Idag kör jag på en gammal outfitfavorit – orangeröd blus med volanger från Vila, jeggings från Only och boots från Hope. Byxorna sitter inte snyggt längre så jag får bygga på rumpa och ben med hjälp av protein, mer styrketräning och sömn. Det blir nog bättre efter amningen annars skulle jag tro.

Tack för tips ang. svårt att söva småbarn men problemet är inte att de väcker varandra. Upplever snarare att de vaknar lätt och vill vara hos en hela tiden, särskilt när de sover i sina egna sängar, så för att få sömn får de sova i våra sängar halva natten och då vaknar de bara med några timmars mellanrum. Ja, det känns “bara” annars hade det nog blivit varje timme. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.