Låååånga nattningar


Min lille Hektor – tvilling nr 1 som inte vill sova om kvällarna. 😉

De senaste veckorna har nattningarna tagit enormt lång tid. Hela kvällarna går i stort sett ut på att natta och däremellan försöka äta lite kesella och bär, dricka te och borsta tänderna. Smiter ifrån lite nu och sitter vid datorn och bloggar vilket är skön egentid för mig. Ska googla efter nattningstips när det gäller tvillingar. De vaknar lätt när de väl somnar också, men jag har kanske läsare som har fina tips? 🙂

4 Comments

 1. 19 March 2012 / 21:17

  Nattningstips är verkligen inte min starka sida, Charlie sover inte heller bra, men, det blev bättre när han bara började sova en gång per dag. Hur mycket sover de på dagarna?

 2. Johanna
  20 March 2012 / 07:55

  Mitt enda tips är att vara konsekvent. Lättare sagt än gjort, men det lönar sig i längden.
  Det jag undrar är om de sover i samma rum, eftersom de verkar vakna lätt? Kanske dax att dela på herrskapet? 😉

 3. B-M
  20 March 2012 / 14:10

  Har inte tvillingar men hade en himla rumba med sovandet med barn no 1, så med barn nummer 2 var vi extremt konsekventa från dag 1: man sover i egen säng, alltid. Man somnar själv, utan att nån ligger bredvid, håller handen osv. Vid skrik går mamma eller pappa in och tröstar, men sedan ut igen. Och barn no 2 har varit fantastiskt med sömnen, somnar själv direkt och har sovit hela natten från 5 månaders ålder :).

 4. Anna O
  20 March 2012 / 17:50

  Känner såååå igen mig i det där. Har bara ett barn, men hon har helt plötsligt börjat vakna jätteofta. Visserligen somnar hon lätt (hyfsat), men hon vaknar efter ett par timmar och då får hon sova i min säng, för jag orkar inte försöka söva om henne……. Men då vill hon (oftast) ligga och snutta hela tiden på mig så det är ju lite jobbigt det med…….. Men, men…. Hoppas på ett mirakel, haha…. 🙂 Om inte annat får jag ta tag i det när jag börjar jobba till sommaren så man inte är ett vrak på jobbet. Hoppas det kommer gå bra för er med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.