Superfin page

Det var länge sedan jag hade så kort hår som jag har nu men jag längtar inte alls till att få längre hår som jag gjort de andra gångerna jag klippt “riktigt kort”. Jag har fått dille på lång page eller kolla in den här tjejen med ursnygg pagefrisyr. Är dock osäker på om jag passar i det och om det kräver styling.

Vad har du för längd på håret och vilka är dina “hårmål” – klippa kortare, ha det som det är eller odla?

9 Comments

 1. 17 March 2012 / 09:53

  Jag har nästan den frisyren, målet är att det uppklippta ska bli lite längre bara. Tyvärr har jag ganska självlockigt hår så jag måste platta det…

 2. 17 March 2012 / 10:03

  Jag odlar. Mitt hår räcker en bit nedanför skuldrorna och jag vill ha ännu längre.

 3. Bina
  17 March 2012 / 10:14

  Jag har uppklippt hår som går en bit ner på ryggen (2,5 dm ungefär). Jag räknar med att jag har ett par år till med långt innan håret blir tunnare och glesare med åldern. Då kommer jag klippa det, troligen i page.

 4. Anna L
  17 March 2012 / 12:06

  Är det Jennie Garth? Vrålsnyggt, och enligt mig en frisyr som både kan vara plattångad OCH lite busig med självfall. Det skulle vara jättefint på dig tror jag, och skoj om du vågar!
  Jag har nån slags page som är lite uppklippt på sidorna mot ansiktet och sned lugg som jag viker åt sidan. Den når ned till ögonen om jag har den rakt ned. Håret är kortare än vad jag brukar ha, för jag tappade så mycket hår, fläckvis var det stubb på vissa ställen. Nu håller jag på att spara ut, från att det i princip knappt räcker hela halsen ned, till ca 5-6 cm längre för bättre symmetri. jag brukar ha det rätt så uppklippt för volym, då jag har rätt tunna hårstrån, samt färgat i flera nyanser för att förvilla tjockleken.

 5. sara
  17 March 2012 / 19:01

  jag är korthårig och skulle aldrig drömma om att skaffa långt hår igen. Förstår inte riktigt varför man vill ha långt hår om man inte hör till de få undantag som har ett fantastiskt tjockt vackert hår

 6. Anna O
  17 March 2012 / 19:43

  Har något uppklippt till skulderbladeb ungefär, men vill ha lite längre, men inte uppklippt. Inte så mycket iaf. Målet är att kunna ha en fläta, men jag har så tjockt hår så det krävs lite längd för att det ska gå. (Gammal bild som du ser, lite kortare hår då). 🙂

 7. Magdalena
  17 March 2012 / 20:12

  Jag har kort page, men nu ska jag odla långt igen 🙂

 8. 18 March 2012 / 19:20

  Skitsnyggt!! Jag har halvlångt, och ingen frisyr alls, men det är det jag trivs bäst i ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.