Så hittar jag inspiration våren 2012

Jag började egentligen i fel ände med att shoppa vårnytt och sedan började jag gå igenom min garderob för att se vad jag har. Idag har jag klippt ut inspirationsbilder från modetidningar och postorderkataloger. Jag har satsat på sånt jag gillar och som jag tror skulle kunna passa mig. Jag har också klippt ut sånt min garderob redan innehåller.

En sammanfattning av vad jag gillar just nu: helvita outfits (fast inte kritvitt utan hellre gräddvitt), pumps med spetsig tå och metallförsedd tå, klumpiga vita skor i en sportig modell, nudefärgade ballerinaskor, ljusa läderplagg, rosa byxor, mönstrade byxor, kavajer, dräktjackor i ruffigt tyg, halvkorta hår, ärmlöst, guldmetall, kamouflageplagg, kepsar, shorts + kavaj m.m..

Jag rekommenderar varmt att göra en sammanställning med utklipp för att få grepp om vad du ska satsa på i vår. Jag fick sjukt mycket inspiration!

4 Comments

 1. lotta
  11 March 2012 / 22:40

  Tack för tipset ska bläddra igenom min tidningshög och låta saxen jobba.

  Har letat som en tok efter nudefärgade ballerina både i butik och på nätet men inte hittat rätt nyans, dom flesta drar mot rosa och det gillar jag inte.

  Om du hittar några fina nudefärgade skor med eller utan klack får du jätte gärna visa en bild och tipsa om var dom kommer ifrån.

  • 12 March 2012 / 21:54

   Jag har beställt hem ett par ballerinas, borde komma i början av nästa vecka. Hoppas kunna rekommendera dem då. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.