Nyklippt!

Jag får nästan be om ursäkt för mitt trötta anlete men kolla in mitt hår istället. Klippte av en decimeter och så det är rakt rätt över (var längre bak innan) och håret känns helt annorlunda med ny fyllighet i topparna.

Det blev ingen lång page med längre snibbar fram eftersom jag inte har tillräckligt rakt hår för det och jag orkar inte platta/föna efter varje tvätt. Men det gör mig inget, blev himla nöjd. Det känns så mycket fräschare nu och det kommer bli lättare att få upp en fin volym när jag känner för det.

8 Comments

 1. 8 March 2012 / 21:44

  Jättefint! Och så fint tröjan plockar upp färgen på dina ögon =)

 2. Mita
  9 March 2012 / 16:20

  Vad fin du är!

 3. 12 March 2012 / 17:46

  Det blev ju supersnyggt!

  • 12 March 2012 / 21:54

   Tack! 🙂 Det behövdes en rejäl klippning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.