Avundsjuk på provdockan

En läsare, minns inte vem det var, hade frågor om min provdocka från Åhléns. Det är tyg överst och det går inte att ta av för att tvätta. Måtten är ca; byst 92 cm, midja 69-70 cm och stuss minst 93 cm. Inte så långt ifrån mina egna mått förutom midjan där jag är större och stussen där jag är mindre. Jag har stl 36/38 upptill och 36 nertill ungefär. Upplever att dockan passar både stl S och M och större förstås.

Anledningen till att jag är avundsjuk på provdockan, om man nu kan vara det, är att allt sitter snyggare på henne. *hehe* Å andra sidan trivs jag väldigt bra med mina smala höfter och man kan ju inte få allt. Men varning alltså, ni kan bli avundsjuka. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.