Söndagens outfit

Idag har jag på mig en vit t-shirt från Minimarket och guldiga byxor från H&M. Dessa byxor är toppen för alla mammor då de är lätta att torka av. Fr o m imorgon ska jag försöka ta bättre dagens outfit-bilder vilket var ett av era önskemål.

4 Comments

  1. camilla
    4 March 2012 / 17:51

    mer om hudvårdstester du gör, träning, kost inredning och dina outlets och modetips! läser din blogg varje dag! Härligt att du inte skriver så mycket om dina barn (missförstå mig rätt, de är ubersöta och barn är det bästa i livet) men då vi är i samma ålder men mina “barn” är 15 och 20 så har man liksom gjort den biten just nu och det är sååååå många bloggare som skriver om sina barn – så det finns det liksom redan mycket av såvida det inte är de unga bloggarna – men det är ju inte direkt så intressanta att läsa när man är ca 40! som sagt älskar din blogg – tycker du verkar vara en mycket klok och harmonisk människa, med underbar smak och stil – you go girl

    • 6 March 2012 / 11:01

      Tack för din kommentar! Förstår precis vad du menar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.