Tävling för trötta fötter

Tävla och vinn ett par ballerinaskor från Damn Heels som du tar med dig när du ska på fest. När du går hem tar du av dig klackarna, stoppar dem i väskan och tar på dig de platta och lätta ballerinaskorna. Det är Accessora som sponsrar med priset på ett värde av 275 kr och ev. vinstskatt står vinnaren för.

Tävlingsuppgift: Länka till tre produkter du gillar hos Accessora och ge ditt bäsa tips för trötta fötter. T.o.m. söndag kan du tävla och sedan utses en vinnare som får välja ett par ballerinas i svart, silver eller guld.

13 Comments

 1. 1 March 2012 / 13:02

  Testar att skriva en kommentar efter ändrade inställningar.

 2. Ninni
  1 March 2012 / 16:42

  Eftersom accessora visar samma webbadress oavsett sida, så skriver jag istället!

  Margret clutch
  Syster P

  Rules by Mary Caren scarf
  navy strioe

  och

  Jewls Double heart
  silver

  //Ninni

 3. Josefine
  1 March 2012 / 21:45

  1. Mirenésse Secret Weapon mascara

  2. Tangle teezer utredningsborste

  3. Hanky Panky boy short

  När mina fötter är trötta mår de bäst av fotmassage. Får muta pojkvännen att ställa upp 😉

 4. lotta
  2 March 2012 / 02:35

  1. Syster P – Margret clutch, Brown.

  2. Walk on Water – Ipad skinn, Dogtooth.

  3. Stylesnob – Armband Noa, Tan.

  Tar ett fotbad med eukalyptusolja samtidigt som jag lyssnare på favorit musiken och njuter av en kopp espresso. När vattnet har kallnat så tvingar jag den i familjen som råkar vara i närheten att massera fossingarna med en mjukgörande fotkräm.

 5. lotta
  2 March 2012 / 02:41

  Råkade just beställa mina tre favoriter och något lite extra oxå, svårt låta bli när dom har 30% rea.
  De är dyrt att jobba natt ibland, hoppas nästan på storlarm nu så jag blir tvungen att lägga undan Taben.

  Ha en lugn och skön helg med familjen.

 6. Kristina
  2 March 2012 / 11:37

  Har inte beställt något från accessora någon gång. Men om jag skulle göra det så skulle jag beställa dessa tre saker:

  Scarf http://www.accessora.se/rules-skye-aw-scarf.htm
  För jag är typ besatt av scarfar. Varje gång jag ser en snygg svarf säger jag så här: Denna måste jag bara ha.

  örhängen med fjädrar
  http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/bohemian-boho-ear-velvet.htm

  Har velat ha ett par örhängen med fjädrar. Jag skulle då göra dem till clips istället. För jag har inga hål i öronen. Kanske jag kommer att köpa ett par snart.

  bad olja http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/ren-roseotto-bathoil.htm

  När jag kommer att flytta till en egen lägenhet så ska jag hitta med ett badkar eller så kan man ju köpa ett badkar. Har länge velat ha ett badkar för då kan man använda bad olja och massor med roliga saker.

 7. kristina
  2 March 2012 / 11:39

  Ojdå glömde skriva mina bästa tips för trötta fötter. Jag skulle nog skaffa ett bra fotbad och någon bra fotolja att sätta i badet.

 8. 2 March 2012 / 11:44

  1. http://www.accessora.se/Produktfoton/Essie/tart-deco.png
  2. http://http://www.accessora.se/Produktfoton/Lespecs/vt11/scarface-
  3. gbr.jpg/Produktfoton/TokyoJane/tokyo-jane-bangle.jpg

  För trötta fötter. Helt klart ett iskallt fotbad med nån underbart doftande tvål. Då känns fötterna fräscha igen och svullnad försvinner. Smörj sen in dem noga och måla tånaglarna i nån härlig färg. Tada! Ett par sköna snygga ballerina att sen stoppa ner dem i är inte helt fel avslut på det.

  Hälsningar Emma

 9. Elin
  2 March 2012 / 21:52

  Gick inte att länka produkterna, men dessa gillar jag:
  Urban Expressions Annabelle black väska
  Flapbag Fancy Fanny festväska
  Le specs Scarface solglasögon

  För trötta fötter brukar jag ta ett varmt fotbad och massera fötterna, sen på med en skön fotkräm och varma strumpor. Jätteskönt 🙂

 10. 3 March 2012 / 12:49

  Mina tre favoritprodukter är:
  – Poker Straight Flat Iron Protection Mist, från Lee Stafford (luktar så fantastiskt gott!)
  – Smith’s Rosebud Salve, orginal (är beroende av detta läppbalsam)
  – ..och Mavalas minilack, en färg jag gillar extra mycket är “Ankara”

  Tips för trötta fötter: Ett härligt fotbad såklart. Brukar använda vanligt flingsalt (istället för att köpa sådant speciellt “fotsalt”) i mitt fotbad, varmt vatten och så låter man fötterna bara vila. Fotmassage efteråt, då använder jag Acos fotcreme. Efter det brukar mina fötter bli glada i alla fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.