Dagens provdocka

Att ha en provdocka var roligare än vad jag någonsin kunde tro. Rekommenderar precis alla att införskaffa en förr eller senare. Perfekt när man vill testa olika outfits och få ny inspiration. Igår kväll ville jag testa med min nya naturvita kavaj utan ärmar från H&M Trend (finns i butik just nu). Enklast och väldigt snyggt är att hålla allt i vita toner eller att bryta av med t.ex. jeansshorts men jag ville testa med mina sidenleggings med ugglevingstryck från Camilla Norrback. Under tänkte jag att ett vitt eller brunt luftigt linne skulle kunna passa fint. Testade först med min vita Gucci-väska.

Jag tycker att mässinghalsbandet från Erica Weiner bryter av fint.

Har en annan vit väska, en ganska tokig väska som är virkad med pompombollar. Den kommer från Dreams by Isabell Kristensen och tillför lekfullhet.

Antingen hade jag valt att missmatcha byxorna med leopardmönstade låga boots från H&M eller köra på den mer trendtantiga stilen med ett par vita träskor från H&M/Swedish Hasbeens.

1 Comment

  1. lotta
    29 February 2012 / 21:58

    Väskan med pompom bollarna var helt underbar, blev riktigt sugen att hitta en själv. Kul kategori med provdocka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.