Basväskor

Jag gillar skarpt min svarta och cognasbruna väska från Marc by Marc Jacobs. Bra färger som är lätta att använda. Den här färgen, också en väska från Marc by Marc Jacobs, hade blivit en mycket bra basväska som hade kompletterat de två andra perfekt.

Vad har ni för väska som ni använder varje dag?

6 Comments

 1. Anki
  29 February 2012 / 15:58

  Min absoluta varje-dags-väska som får hänga med i vått och torrt är en Mulberry Roxanne Limited Edition i tre olika konjaksbruna nyanser. En verklig toppenväska, en riktig trotjänare som jag aldrig tröttnar på och som dessutom bara blir snyggare med åren då patinan sätter sina spår. Jag tycker att det absolut löns att investera i en riktig kvalitetsväska, i stället för att dra runt med en massa dåliga alternativ i syntetskinn….

  • 1 March 2012 / 09:26

   Jättefin!! Jag gillar också läderväskor till vardags.

 2. 29 February 2012 / 18:40

  Jag använder en svart större axelremsväska till vardags från Sandqvist, för att få plats med dator och böcker, och annars är det en brun väska från Wera 🙂

 3. 29 February 2012 / 21:50

  Väskan på bilden är ju sååå snygg! Stort vill-ha-begär. Synd att det dröjer ytterligare tio månader innan jag fyller år 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.