Kanonkombination: Kavaj & shorts


Foto: Stylebop.

Kavaj och shorts är verkligen en kanonkombination. H&M har många fina kavajer nu, billiga t-shirts finns hos Gina Tricot (kollektionen the perfect tee) och shorts finns också hos H&M och i vilken budgetkedja som helst. Se så snyggt det blir med ett skärp i midjan som en extra detalj och dessa ska vara rejäla och inte för tunna. Skorna hittar ni i garderoben, jag tycker det är snyggt med boots, eller hos Din Sko eller Vagabond som har privärda skor.

Tips! Till sommaren när det är för varmt med kavaj är det snyggt med en ärmlös kavaj.

Jag skulle vilja veta om ni gillar den här typen av inlägg eller ej. Är det något jag ska lägga tid på?

6 Comments

 1. Maja
  27 February 2012 / 20:28

  Tycker det är jättekul med såna här inlägg! Tycker överlag att du är en av de bättre bloggarna på att göra mer seriösa inlägg där du testar produkter, visar vad som finns i affärerna etc. Tummen upp från mig!

 2. Anna L
  27 February 2012 / 23:13

  Ja tack, gärna!

 3. 28 February 2012 / 19:50

  Såg ut att finna sen hel del fint där =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.