Mina vårskor

Från vänster: Ballerinas i skinn från La Redoute, espadrillos från Missoni, sandaler från Vagabond, platformsandaler från Vagabond, öppna boots från Hope, kilklackar från H&M, sandaletter från Vagabond och kilklackar från Din Sko. Längst fram träskor från Swedish Hasbeens/H&M och leopardmönstrade låga boots från H&M.

Jag drog fram en del vårskor igår när jag testade kläder. Kläderna satt inte så snyggt som jag trodde så det blir några plagg som kommer att lämnas tillbaka. Behåller de bruna shortsen och den silvriga toppen och lämnar nog tillbaka de svarta skinnshortsen, den beige västen och den rosa kavajen. Men skorna är jag sugen på att använda så snart inte tårna fryser av. 😉

 

6 Comments

  1. 23 February 2012 / 10:54

    Fina vårskor, snart kommer nog värmen 🙂
    Jag har också de vita träskosandaletterna. Önskar att H&M kunde ha ett nytt samarbete med Swedish hasbeens.

  2. Pernilla
    23 February 2012 / 21:18

    Åh vad härligt med lite annan skoinspiration 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.