Onsdagens outfit

 

Topp Monki, jeans Only

Jag funderar på att klippa av en rejäl bit av håret, 5-10 cm, för att få mer stuns i topparna. Och på tal om något annat så har jag testat att göra ostkaka av keso. Något tveksam till om det kan bli gott men ville testa eftersom det innehåller mycket protein från keso och ägg. Den serveras i eftermiddag med skivad kiwi som jag har köpt på mig ett stort antal av.

9 Comments

 1. Silla
  22 February 2012 / 17:09

  ostkaka med keso är tokgott! jag tror du skulle passa bra i lite kortare hår, tycker det ser ut som att det skulle bli fint med en längre page, typ mellan axel och haka någonstans!

 2. camilla
  22 February 2012 / 18:49

  jaaaa gör det -en axellång helform (page) hade varit jättefint på dig.

 3. 23 February 2012 / 15:52

  Jag klippte av mitt långa hår i tisdags (eller inte jag, frisören). Är supernöjd med min nya, korta frilla och det känns så vårfräscht 🙂 Gillar verkligen tröjan, så söt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.